Previous slide
Next slide

Elena Tarrats

Catalana
disciplines
actriu i veu, cantant
BIO

Actriu de teatre, televisió i cinema, i cantant catalana nascuda a Barcelona. Va començar la seva trajectòria professional formant part del grup musical SP3, del canal infantil Club Super3 de TV3. El seu primer personatge fix en una sèrie de televisió va ser el de Gemma Fernández a la sèrie Ventdelplà de TV3, on va participar en les dues últimes temporades.

Al cinema es va estrenar al film de Ventura Pons «Mil Cretins». El 2011 va tenir el seu primer paper a la televisió nacional amb el personatge de Catalina al drama d’època d’Antena 3 Gran Hotel. Més tard li van seguir altres papers secundaris a Cuéntame cómo pasó, Família: manual de supervivència i 39 + 1.

També ha desenvolupat gran part de la seva carrera en el teatre. En 2017 va participar a L’ànec salvatge, d’el dramaturg noruec Henrik Ibsen dirigida per Julio Manrique al Teatre Lliure de Barcelona. Al 2018 va treballar amb la companyia catalana Dagoll Dagom en l’obra Maremar. El seu darrer treball musical és Gaudeamus omnes amb el projecte Alexandrae junt amb Marc Vilajuana.