Adele Madau

Italiana
disciplines
Música
BIO

Neix a Cagliari, Sardenya, Itàlia. Una de les poques violinistes d’avantguarda del seu país, estudia violí amb Mila Costisella, música contemporània amb Enzo Porta i jazz i composició amb Bruno Tommaso.
Funda el duo acústic Oiamamma (violí i acordió) i el grup experimental Myoon Project, amb què guanya els concursos internacionals Mercurdo i Noè Ars Multimedia. També toca als grups d’avantguarda Impromptu i Moex.
Ha tocat música de tot tipus (italiana, jazz, clàssica, experimental, contemporània, improvisació total, músiques del món, etc.) amb diferents músics. També ha tocat en festivals importants, com el Deutsche Jazz Festival a Frankfurt, el Fel estival LEM a Barcelona, ​​el Festival 900 a Palerm o el Time in Jazz i Sardinia Jazz Expo 2004 a Sardenya. Composa música i toca en directe per a vídeos, teatre i projectes de dansa. Ha treballat per a diversos directors d’orquestra i companyies de teatre i amb coreògrafs d’avantguarda com Tery Weykel, Ornella d’Agostino o Sol Picò. Ha gravat àlbums amb Bruno Tommaso (Meditango), Alessandro Bosetti (Melgum) i Laboratori Impromptu Ensamble (Impromptu).  Va produir i crear la performance “DINNER’S READY”.